Just Up Gym Rinnan Ojentajat Suspension Harjoitteluun

149.90 Sis. Alv 24%

Varastossa

Määrä:

Tuotetunnus (SKU): SAG0500137ik3 Osastot: ,

Kuvaus

Osta Just Up Gym Rinnan Ojentajat Suspension Harjoitteluun. Tämä on uusin trendi kuntoiluun ja treenaamiseen kotona. Vallankumouksellinen varuste, joka on kehitelty Yhdysvaltojen armeijassa (Navy Seals). Suspension-harjoittelu antaa enemmän hyötyjä verrattuna yksinkertaisiin tavanomaisen lihaskunnon harjoittelutapoihin. Miksikö? Koska jokainen suspension-harjoittelu kehittää toiminnallista voimaa samalla kun kehittyvät notkeus, tasapaino ja keskivartalon kestävyys, aivan kuin kaikkia kuntoilutoimia tai arkielämän askareita tehdessä.

Nyt suspension-harjoittelusta Just Up Gymilla on tullut suosittu harjoittelumuoto Yhdysvaltojen armeijan eliittijoukoissa. Just Up Gymin tehokkuus ja monikäyttöisyys yhtenä suspension-harjoittelun välineenä on ylittänyt taistelukentät ja siitä on tullut suosittelu harjoittelumuoto yhdysvaltalaisissa urheilujoukkueissa, kuten Amerikan kansallisessa jalkapalloliigassa, koripalloliigassa, jääkiekkoliigassa sekä pesäpalloliigassa.

Just Up Gym on ihanteellinen ratkaisu myös kuntosaleille ja urheilupaikkoihin, joissa suspension-harjoittelua halutaan tehdä ryhmätunneilla.

Just Up Gym on suunniteltu kestämään intensiivistä käyttöä erittäin kestävällä nylon silmukkatasaajalla ja kahdella kumikahvalla, joissa on ergonominen muotoilu. Lisäksi Just Up Gym sisältää käyttöohjeet, harjoitteluohjeita ja kuljetuskassin.

www.justupgym.com

Lisätiedot

Paino 1.56 kg