Toimitustavat

Normaalilähetys

Toimitetaan postista noudettavaksi. Tuote toimitetaan normaali-/kirjelähetyksenä ellei tuotesivulla toisin mainita, isommat tuotteet aina kotiinkuljetuksella (esim. jääkaapit).

HUOM! Postin asiakkaana voit sopia normaalilähetyksen yhteydessä myös muusta noutopisteestä kuin juuri sinua lähellä olevasta postitoimipaikasta. Tämä tapahtuu Postin Paketin ohjauspalvelun kautta, jonka löydät helposti Postin verkkopalvelusta. Huomaa että Paketin ohjauspalvelu pitää olla aktivoituna ennen tilauksen jättämistä Oddo.fi -verkkokaupassa, jotta tilaus ohjautuu oikein uuteen osoitteeseen.

Paketin ohjauspalvelun avulla voit valita, mistä noudat verkkokaupasta tilaamasi paketit. Kotipostisi sijasta voit noutaa paketit helposti mistä tahansa sinulle sopivasta toisesta postista, Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Noutopisteistä ja pakettiautomaateista voit noutaa pakettisi myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta. Ohjauspalvelulla vältät ruuhkat ja saat pakettisi juuri sinne, minne itse ne haluat!
www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palvelutverkossa/paketinohjaus

Voit myös kirjoittaa tilauksen kommentti-kenttään haluamasi postin pakettiautomaatin, niin tilaus lähetetään suoraan siihen.

Kirjelähetys

Lähetys toimitetaan suoraan postiluukkuusi. Kirjelähetys on alle 1kg ja paksuus max. 3 cm paketti (esim. BlueRay, Avaimenperä, Kännykänkuoret yms). Tilaus toimitetaan aina automaatisesti annettuun osoitteeseen kirjelähetyksenä, jot tilaus on alle 3 cm paksu.

Kotiinkuljetus

Jos tarvitset tuotteellesi kotiinkuljetuksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun tästä tai soita 045-1504500 (arkisin 10-17)

 

Normaali toimitusmaksu on 5,90€, yli 50 euron tilaukset aina ilman toimituskuluja. Osassa alle 50€ tuotteista myös ilmainen toimitus, ne merkitty vihreällä ilmainen toimitus-merkillä. Toimitusmaksu määräytyy sen tuotteen mukaan, jossa on suurin toimitusmaksu.