3 in 1 Sit Cool | Taittotuoli, Kylmälaukku ja Reppu

39.90 Sis. Alv 24%

Varastossa

Määrä:

Tuotetunnus (SKU): SAH1000118ik3 Osastot: ,

Kuvaus

Osta 3 in 1 Sit Cool | Taittotuoli, Kylmälaukku ja Reppu edullisesti. Rannalla kuulee usein kuutoja ”yksi olut, yksi euro!”. Uudestaan ja uudestaan… Mutta olet niin keskittynyt makaamiseen, ettet jaksa kaivaa kolikkoa juoman ostamiseksi.

Kun myyjämies on jo ohi, olet kuolemassa janoon ja on liian myöhäistä tilata juomaa. Sitten katselet ympärillesi ja näet porukan, joilla on kannettava jääkaappi, joka saa sinut vihreäksi kateudesta. Sitten toteat itsellesi: ”Ensi kerralla olen varautunut!”.

Esittelemme 3-in-1 Sit Coolin! 3 in 1 Sit Cool on tyylikäs taittotuoli, jota voi käytätä myös kylmälaukkuna ja reppuna. 3-in-1 Sit Cool on ihanteellinen matkoille, leirintäalueelle, rannalle, uima-altaalla jne.

Lämpölaukku-jääkaappi pitää tölkit kylmänä tuntien ajan. 3-in-1 Sit Cooliin mahtuu 18 juomatölkkiä tai useita 1.5 L / 2 L pulloja. Lisäksi reppuun sisältyy kaksi lisätaskua, joissa voi säilyttää kortteja ja rahaa ja pieniä laitteita kuten kännykköitä, tablettia tai pieniä lehtiä.

3-in-1 Sit Coolin kantaminen on helppoa. 3-in-1 Sit Coolia voi käyttää reppuna. 3-in-1 Sit Cool sisältää kaksi pehmustettua hihnaa selässä kantamista varten ja pienen kahvan, jos kannat sitä mieluummin kyhdellä kädellä.

www.sitcool.com

Lisätiedot

Paino 1.93 kg