Xtreme Sun Soijapapu & Porkkanaöljy SPF15 200ml

20.13 Sis. Alv 24%

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuotetta saatavilla

Tuotetunnus (SKU): SAF0520243ik3 Osastot: , ,

Kuvaus

Osta Xtreme Sun Soijapapu & Porkkanaöljy SPF15 200ml edullisesti. Xtreme Sun Soijapapu & Porkkanaöljy on aurinkorasva, joka astaa australialaisia standardeja. Xtreme Sun on dermatologisesti testattu ja vedenpitävä. Xtreme Sun sisältää soijapapua ja porkkanaäljyä. Xtreme Sun ei sisällä mineraaliöljyjä tai säilöntäaineita. Vain ulkoiseen käyttöön tarkoitettu kosmetiikkatuote. Xtreme Sunia ei ole testattu eläinkokoein. Pidettävä lasten ulottumattomissa. Xtreme Sun soijapapu & porkkanaöljy sisältää 200 ml.

Suositus: Älä viivy auringossa pitkiä ajanjaksoja, vaikka käyttäisitkin aurinkosuojatuotteita. Pidä vauvat ja pienet lapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysriski. Käytä Xtreme Sunia ennen auringolle altistumista. Suojan jatkamiseksi lisää tuotetta toistuvasti varsinkin, jos hikoilet, kastelet tai kuivaat itsesi.

Käyttöohje: Noudata suosituksia. Levitä tuotetta riittävä määrä iholle ja lisää niin monta kertaa kuin tarpeen. Xtreme Sun Soijapapu & Porkkanaöljy ehkäisee solutasoista ikääntymistä.

Lisätiedot

Paino 0.22 kg