Sun Uva Rusketusvoide SPF30 200ml

29.95 Sis. Alv 24%

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuotetta saatavilla

Tuotetunnus (SKU): SAF0520256ik3 Osastot: , ,

Kuvaus

Osta Sun Uva Rusketusvoide SPF30 200 ml edullisesti. Sun UVA Rusketusvoide on öljytön ja supernopea rusketusemulsio, joka aktivoi mlaniinin ja sisältää suojakertoimen 30. Sun UVA Rusketusvoide on suositeltu erityisesti auringolle ja kaikenlaisille UVA-lampuille. Sun UVA Rusketusvoide sisältää tyrosiinia, E-vitamiinia, porkkanaöljyä ja Tahitian Monoïta. Sun UVA Rusketusvoide kiihdyttää melanosyyttien tuotantoa ja tulokset näkyvät jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Sun UVA Rusketusvoide  on ihanteellinen ruskettuneelle iholle, sillä se aktivoi ihon rusketuksen, sekä tavalliselle ja herkälle iholle, kunhan epidermiksen melanosyytit ovat aktivoituneet ja punoitus hävinnyt. Sun UVA Rusketusvoide ain ulkoiseen käyttöön tarkoitettu kosmetiikkatuote. Sun UVA Rusketusvoidetta ei ole testattu eläinkokein. Pidettävä lasten ulottumattomissa. Sun UVA Rusketusvoide sisältää 200 ml.

Suositus: Älä viivy auringossa pitkiä ajanjaksoja, vaikka käyttäisitkin aurinkosuojatuotteita. Pidä vauvat ja pienet lapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysriski. Käytä Sun UVA Rusketusvoidetta ennen auringolle altistumista. Suojan jatkamiseksi lisää tuotetta toistuvasti varsinkin, jos hikoilet, kastelet tai kuivaat itsesi.

Käyttöohje: Ravistettava ennen käyttöä. Levitä Sun UVA Rusketusvoidetta iholle kevyesti hieroen kunnes se on täysin imeytynyt.

Lisätiedot

Paino 0.21 kg