Neliskulmainen LED-Valo Suihkupää

49.90 Sis. Alv 24%

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuotetta saatavilla

Tuotetunnus (SKU): SAD1000117ik3 Osastot: ,

Kuvaus

Neliskulmainen Eco LED Valo Suihkupää vaihtaa väriä lämpötilan mukaan tuoden hauskuutta ja väriä suihkuun. Neliskulmainen Eco LED Valo Suihkupää on myös erittäin kätevä keksintö, sillä se haivatsee veden lämpötilan ja ilmoittaa siitä eri väreillä. Neliskulmainen Eco LED Valo Suihkupää ei vaadi paristoja tai laturia. Valo aktivoituu vedenpaineeta. Neliskulmainen Eco LED Valo Suihkupää on varmasti yksi mielenkiintoisimmista ja hyödillisimmistä vempaimista suihkuun.

Nopean lämpötilan vaihdokset eivät tule enää yllätyksenä, sillä tiedät veden lämpötilan sen väristä. Lisäksi Neliskulmainen Eco LED Valo Suihkupää vaihtaa väriä veden lämpötilan mukaan eikä siihen tarvita pattereita tai laturia.

  • Neliskulmainen Eco LED Valo Suihkupää on ihanteellinen lapsiperheissä, sillä se tekee suihkussa käynnistä hauskaa ja kertoo veden lämpötilan heti ja estää mahdolliset palovammat ja nopeat muutokset kylmään veteen
  • Neliskulmainen Eco LED Valo Suihkupään käyttö hämärässä tai pimeässä on romanttista, sillä se se korostaa veden vaikutusta antaen miellyttävän pesuhetken vaikka kumppanin kanssa
  • Neliskulmainen Eco LED Valo Suihkupää luo ainutlaatuisen ja innovatiivisen tunnelman kylpyhuoneeseen

Asennusohje: Neliskulmainen Eco LED Valo Suihkupää on helppo asentaa. Irrota nykyinen suihkupää ja ruuvaa tilalle Neliskulmainen Eco LED Valo Suihkupää. Se on valmis käytettäväksi!

Lämpötilan ilmaisin: Värit aktivoituvat vedenpaineesta ja ilmoittavat veden lämpötilan

Ominaisuudet:

  • Vaihtaa väriä veden lämpötilan mukaan
  • Yhteensopiva kaikkien EU-standardikokoisten vesihanojen kanssa
  • Ilmoittaa veden lämpötilan eri väreillä

www.ecoledshower.com

Lisätiedot

Paino 0.23 kg