Käärmeenmyrkky Seerumi 30 ml

49.00 Sis. Alv 24%

Varastossa

Määrä:

Tuotetunnus (SKU): SAF0520119ik3 Osastot: , ,

Kuvaus

Osta Käärmeenmyrkky Seerumi 30 ml edullisesti. Käärmeenmyrkky Seerumi on erinomainen kosmetiikkatuote vähentämään ja poistamaan ryppyjä ja ilmejuonteita. Käärmeenmyrkky Seerumi perustuu myrkyn lihaksille aiheuttavaan rauhoittavaan vaikutukseen. Käärmeet käyttävät myrkkyä saalistamiseen ja uhrinsa lamaannuttamiseen. Käärmeenmyrkky Seerumi ei tosin puuduta lihaksiasi – sen sijaan se säätelee kasvolihasten toimintaa vähentäen ryppyjä ja ilmejuonteita.

Käärmeenmyrkky Seerumi on uudistanut maailman kosmetiikkamarkkinat. Se oli suuri menestys Yhdysvalloissa, jossa sitä myytiin miljoonia kappaleita, ja monet elokuvatähdet ovat myöntäneet käyttävänsä sitä. Käärmeenmyrkky Seerumilla on välitön kohottava vaikutus ja sitä saa nyt myös Euroopasta!

Käärmeenmyrkky Seerumi sisältää myös aloe veraa, ruusunmarjaöljyä, oliiviöljyä ja skvaleeniöljyä, jotka vahvistavat sen nuorentavaa vaikutusta. Käärmeenmyrkky Seerumi auttaa vähentämään ja poistamaan ryppyjä ja ilmejuonteita kasvoilta ja kaulalta. Käärmeenmyrkky Seerumi on valmistettu Espanjassa.

Tarjoamme parhaat antiaging-voiteet edullisesti.

Lisätiedot

Paino 0.09 kg