BronzeDiet Itseruskettava Voide 200ml

21.90 Sis. Alv 24%

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuotetta saatavilla

Tuotetunnus (SKU): SAF0520248ik3 Osastot: , ,

Kuvaus

Osta BronzeDiet Itseruskettava Voide 200ml edullisesti. BronzeDiet Itseruskettava Voide on rusketusvoide, joka tuottaa reaktion, jossa vapaat ihoproteiinien aminohappoalueet (Naelardin reaktio) värittävät hipiän ja jättävät iholle luonnollisen näköisen rusketuksen. BronzeDiet Itseruskettava Voiteen vaikutus on nähtävissä tunnin tai parin käytön jälkeen ja sitä voidaan vahvistaa toistuvalla käytöllä. BronzeDietin antama rusketusefekti kestää 3-7 päivää riippuen ihotypistä.

BronzeDiet ei sisällä väriaineita (se ei värjää ihoa) ja rusketus ei häviä pesulla. BronzeDiet on ihanteellinen tapa saada luonnollinen rusketus vuoden ympäri kasvoille ja kaulalle. BronzeDietta suositellaan erityisesti kevätkäyttöön, kun säädet jälleen paljastetaan sukkahousujen alta. Vain ulkoiseen käyttöön tarkoitettu kosmetiikkatuote. Body Bronzea ei ole testattu eläinkokoein. Pidettävä lasten ulottumattomissa. BronzeDiet Itseruskettava Voide sisältää 200 ml.

Käyttöohje: Ravistettava ennen käyttöä. Levitä tuotetta iholle kevyesti hieroen kunnes se on täysin imeytynyt. Ihotaipeet ja nivelet tapaavat värjäytyä enemmän kuin muut ihoalueet, joten on suositeltavaa käyttää tuotetta vähemmän näille alueille. Pese kädet tuotteen levittämisen jälkeen.

Lisätiedot

Paino 0.22 kg