Auto Sweep Robotti-imuri

39.90 Sis. Alv 24%

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuotetta saatavilla

Tuotetunnus (SKU): SAD3505103ik3 Osastot: , ,

Kuvaus

Osta Auto Sweep Robotti-imuri edullisesti. Auto Sweep Robotti-imuri sisältää muovisen levyn ja pallon. Pallo sisältää robottimekanismin, joka tekee robottipölynimurista älykkään. Kun Auto Sweep osuu seinään tai esteeseen, se vaihtaa automaattisesti suuntaansa ja jatkaa siivoamista. Auto Sweep Robotti Pölynimuri on helppo käyttää. Paina nappia ja jätä laite siivottavaan huoneeseen, kun itse voit tehdä samalla muita asioita, ja näet, kuinka se siivoaa koko huoneen. Auto Sweep Robotti Pölynimuri on niin uskomattoman tehokas, että yllätyt!

Auto Sweep Robotti-imuri sisältää akun keskiosassaan. Kun se ladataan, paristo kestää yli puoli tuntia. Muovisen levyn alla puuvillamoppi, joka kerää lian. Auto Sweep Robotti Pölynimuri on täydellinen parketeille ja puulattioille, sillä se ei vahingoita herkimpiäkään pintoja.

Auto Sweep Robotti Pölynimuri on erittäin kätevä, sillä siihen ei kuulu johtoja. Kokeile vaikka! Jätä se siivoamaan, kun itse katsot televisiota, ja näet, kuinka tehokas se on. Auto Sweep Robotti Pölynimuri on mahtava laite siivoamaan keraamisia lattioita, parkettia, laattoja ja muunlaisia lattioita! Auto Sweep Robotti Pölynimuri siivoaa pölyn, murut, nukan jne. Voit käyttää sitä siivoamaan myös hankalimpia nurkkia. Laitteen mopit ovat pestäviä, joten voit antaa Auto Sweepin siivota ja siivouksen jälkeen vain pestä mopit niin, että ne ovat valmiita seuraavaa kertaa varten.

Sisältää:

  • Auto Sweep Robotti Pölynimuri
  • Akkulaturi
  • 3 vaihtosiivousmoppia

Lisätiedot

Paino 0.46 kg