Placeholder

ABDO Trainer Twist Istumaannousupenkki Rinnan Laajentimella

99.95 Sis. Alv 24%

Varastossa

Määrä:

Tuotetunnus (SKU): SAG1000107ik3 Osastot: ,

Kuvaus

Osta ABDO Trainer Twist Istumaannousupenkki Rinnan Laajentimella edullisesti. Nyt ABDO Trainer Twist Istumaannousupenkki auttaa sinua saamaan tiukemmat ja seksikkäämmät vatsalihakset alle 5 minuutin pävittäisellä harjoittelulla. ABDO Trainer Twist Istumaannousupenkki taipuu myös oikealle ja vasemmalle antaen sinulle täysiliikkeisen vatsalihasharjoituksen.

ABDO Trainer Twist Istumaannousupenkki on helppo käyttää. Voit keinua sillä kuin keinutuolilla, tai voit käyttää ABDO Trainer Twist Istumaannousupenkkiä kiinteyttämään keskiosaa ja pudottamaan pari senttiä pois vyötäröltä. Irrota kiertoklipsi ja voit kiertää puolelta toisella ja harjoittaa poikittaisia vatsalihaksia ja kuluttaa jenkkakahvasi. ABDO Trainer Twist Istumaannousupenkki tarjoaa markkinoiden monimuotoisimman vatsalihastreenin yhdellä laitteella. Salaisuutena on tehokas harjoitteluteknologia. ABDO Trainer Twist Istumaannousupenkki tarjoaa vastusta alas mennessä sekä ylös tullessa. Tämä antaa kaksoisvaikutuksen puolta nopeammassa ajassa.

ABDO Trainer Twist Istumaannousupenkin kanssa sinun ei tarvitse upeat vatsalihakset saadaksesi huolehtia niskan tai selän venähtämisestä. Selkätuki pitää huolen päästäsi ja niskastasi, kun keinut taaksepäin, eikä venähdyksiä synny. Pakettiin sisältyy myös pari rinnan laajentimia.

Sisältää:

  • ABDO Trainer Twist
  • Kokoamisohjeet
  • Laajentimset / yläkuminauhat
  • DVD- ja ruokaoppaat eivät sisälly pakettiin

www.abdotrainer.com

Lisätiedot

Paino 7.6 kg