-7,00 

Karvanpoistojousi

15,90  8,90  sis alv 24%

Varasto loppu

Kuvaus

Esittelyssä nyt uusi ja omalaatuinen karvanpoistojousi! Se on turvallinen ja tehokas tapa poistaa kasvojen karvoitusta juurineen nopeasti, puhtaasti, tarkasti ja kivuttomasti. Ihokarvanpoistojousi on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja muovikahvoin varusteltu jousi, ja sitä on helppo käyttää. Käännä ja väännä. Niin helppoa! Pidä kiinni ihokarvanpoistojouen molemmista päistä ja käännä ne alaspäin muodostaen alassuisen U:n. Aseta ihokarvanpoistojousi sitten halutulle ihoalueelle ja väännä vastakkaisiin suuntiin sisään ja ulospäin jatkuvalla liikkeellä samalla alueella, josta haluat poistaa karvoja. Karvat tarttuvat jouseen, mikä irrottaa ne nopealla liikkeellä. Liikuta ihokarvanpoistojousta vastakarvaan. Käytön jälkeen on suositeltavaa kosteuttaa depiloitu ihoalue, jotta iho pysyy pehmeänä.

Ihokarvanpoistojousi on suunniteltu irrottamaan karvat juurineen (pitkäkestoinen vaikutus). Sitä suositellaan erityisesti kasvojen alueelle: huulten ympärille, poskille, otsaan, leukaan ja kaulaan. Älä poista sillä karvoja näiltä alueilta: kulmakarvat, silmäripset, korvat, kainalot, jalat, selkä, nivuset…

Kokeile ihokarvanpoistojousta, joka on vallankumouksellinen karvanpoistomenetelmä ja jolla saa täydellisen karvanpoiston ja kauniimman ja pehmeämmän ihon!